skip to search skip to navigation skip to main content

EETTISET OHJEET

Lainsäädäntö määrittää toimintamme ulkoiset rajat ja etiikka sen sisäiset rajat. Astellas pyrkii täyttämään tiukimmatkin odotukset sekä juridisesti että yrityseettisesti. Olemme perehtyneet yrityksen toimintoihin ja laatineet ohjeet, joita noudattamalla saavutamme vastuullisen ja hyvien käytäntöjen mukaisen toiminnan kaikilla osa-alueilla.

Eettiset ohjeemme (Code of Conduct) määrittävät ne kansainväliset säännöt, joita työntekijöittemme ja toimittajiemme tulee noudattaa yhteiskuntavastuuseen, etiikkaan ja ympäristövastuuseen liittyvissä asioissa. Noudatamme lisäksi myös alan omia eettisiä ohjeita.

Kunnioitamme työntekijöittemme oikeuksia, terveyttä, turvallisuutta ja kehitystä ja osallistumme YK:n UN Global Compact -hankkeeseen, joka auttaa yrityksiä linjaamaan strategiansa ja toimintansa ihmisoikeuksia, ympäristöasioita ja korruptionvastaisia toimia koskevien periaatteiden mukaisesti.

Astellas noudattaa pakkotyötä ja lapsityövoimaa koskevaa nollatoleranssia. Astellas on allekirjoittanut Isossa-Britanniassa säädetyn Modern Slavery Act -lain, joka edellyttää, että huolehdimme ihmisoikeuksien toteutumisesta koko toimitusketjussamme.

Lue eettiset ohjeemme tästä

Tutustu UN Global Compact -hankkeeseen tästä

Lue lisää Modern Slavery Actista tästä

Pääevästekäytäntö  | Verkkosivuston päätietosuojakäytäntö  |  Käyttöehdot Copyright © 2019 Astellas Pharma